Door Mimoun Mahi & Daisy Vlasman

Mahi gym

Mahi Gym is een dynamische sport- en wellnessfaciliteit gelegen in het prachtige Nieuwveen. Opgericht door professioneel voetballer Mimoun Mahi en gezondheidsexpert Daisy Vlasman, is Mahi Gym de ideale bestemming voor iedereen die streeft naar een gezonde en actieve levensstijl.

Mimoun mahi

Met trots kan ik zeggen dat ik mijn passie voor sport en gezondheid kan delen als personal trainer en mede-eigenaar van Mahi Gym. Als voormalig voetballer heb ik mijn ervaring en kennis opgedaan op het hoogste niveau. Nu wil ik mijn expertise gebruiken om anderen te helpen een gezondere en actievere levensstijl te bereiken. Samen kunnen we werken aan jouw persoonlijke doelen en streven naar een betere versie van jezelf. Laten we samen aan de slag gaan en de weg naar gezondheid en welzijn bewandelen!

Mimoun Mahi

daisy vlasman

Als voedingsexpert en personal trainer bij Mahi Gym is het mijn passie om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken door middel van sport en voeding. Ik geloof sterk in de kracht van gezonde eetgewoonten en de positieve invloed die dit kan hebben op ons lichaam en welzijn. Samen kunnen we werken aan het vinden van evenwichtige voedingskeuzes die passen bij jouw individuele behoeften en doelen. Ik sta klaar om je te begeleiden op deze reis naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf. Laten we samen werken aan een voedingspatroon dat niet alleen voedt, maar ook inspireert!

Onze sport & wellness faciliteit in Nieuwveen