Prive zwemles met de beste begeleiding

Prive zwemschool in nieuwveen

Zwemles in Nieuwveen

Voor veel ouders zijn zwemlessen vaak een uitdaging: lange wachtlijsten, benauwde kleedkamers en kinderen die zelfs na een jaar nog aarzelen om onder water te gaan. Toch accepteren de meeste vaders en moeders dit, omdat de veiligheid van hun kinderen altijd prioriteit heeft. Zwemschool Druppel biedt nu een aantrekkelijk alternatief in onze regio. In het zwembad van Mahi Gym Sport & Wellness in Nieuwveen krijgen kinderen in kleine groepen de basisvaardigheden aangeleerd. Deze persoonlijke aandacht loont, want binnen slechts enkele maanden behalen ze het A-diploma.
De lessen worden gegeven in samenwerking met Mahi Gym, een gerenommeerd sport- en wellnesscentrum in Nieuwveen. We bieden een uitstekende faciliteit voor onze zwemlessen, met professionele voorzieningen en een veilige omgeving waar kinderen zich op hun gemak voelen. Samen streven we ernaar om zwemmen toegankelijker en plezieriger te maken voor alle kinderen in onze regio.

Zwemles in kleine groepen

Bij Zwemschool Druppel werken we met kleine groepen van maximaal zes kinderen. Dit stellen ons in staat om elk kind de juiste begeleiding te bieden. In het zwembad in Nieuwveen leren ze de basis zwemslagen en raken ze op een speelse manier vertrouwd met water. Vervolgens volgen nog enkele lessen in Amsterdam om lange afstanden te oefenen en uiteindelijk ook af te zwemmen.

Geen overbodige luxe

De samenwerking in Nieuwveen is een pilot, die mogelijk wordt uitgebreid naar andere locaties. Zwemmen is van groot belang, vooral in een waterrijke omgeving zoals de onze. Het feit dat kinderen op jonge leeftijd goed leren zwemmen, zorgt voor gemoedsrust bij ouders en biedt kinderen waardevolle vaardigheden voor het leven. Het is dus een win-win situatie voor iedereen!

Zwemschool Druppel
Locatie Nieuwveen
Bloesem 2
2441 DK Nieuwveen
T: 06 – 8461 0926

Onze sport & wellness faciliteit in Nieuwveen