Small group training bij Mahi Gym

omdat je samen meer bereikt

Mogelijkheden small Group training

Smallgroup training is nu voor iedereen toegankelijk!

Small Group training is een perfect alternatief als u liever in een groepje traint of de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Wat is een Small Group training?

Een Small Group training bij Mahi Gym bestaat uit een groep van maximaal 4 personen. Bij deze groepsgrootte is persoonlijke begeleiding in de training ideaal en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt een heel uur en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepen (max 4 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.

Wat doe je in een Small Group training?

De smallgrouptraining gaat uit van het HIIT principe (high intensity interval training). Dit betekent dat we op hoog niveau alle spiergroepen aan het werk zetten om een totale work-out te creëren. De ene training ligt het accent wat meer op kracht, de andere keer iets meer op conditie. Dit kan zijn bijv. op de boksbal kettlebells battleropes of in het zwembad om nog wat extra uitdaging te creëren.

Voordelen van MAHI Gym

Voor wie is Small Group training?

Small Group Training is voor iedereen geschikt die er van houdt in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun Personal training traject toch begeleiding willen blijven houden.

High-Intensity Interval Training (HIIT)

Een intensieve workout die afwisselt tussen korte periodes van hoge intensiteit en korte herstelperiodes, om zowel cardiovasculaire conditie als spierkracht te verbeteren.

bootcamp training

De bootcamplessen bij Mahi Gym bieden een uitdagende en energieke groepservaring, waarbij functionele oefeningen, cardio en krachttraining gecombineerd worden om zowel je kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren. Onder begeleiding van Mimoun Mahi of Daisy Vlasman werk je in de buitenlucht aan het verleggen van je grenzen en het versterken van je hele lichaam.

Onze sport & wellness faciliteit in Nieuwveen