Door Mimoun Mahi & Hüseyin Doğan

MD Voetbalschool

Trainingsaanbod

Over MD Voetbalschool

Mimoun Mahi en Hüseyin Doğan bundelen hun expertise en passie voor voetbal om een inspirerende leeromgeving te creëren voor jonge spelers. Onze techniektrainingen, gericht op kinderen van verschillende leeftijdsgroepen, vinden plaats op zondag bij Alphense Boys.
Onze actieve betrokkenheid als professionele spelers in het betaalde voetbal biedt een onschatbare meerwaarde aan de trainingen. Met diepgaande kennis van het spel en persoonlijke ervaringen op het hoogste niveau brengen we een uniek perspectief naar onze trainingssessies, waardoor we een inspirerende en authentieke leeromgeving creëren voor alle deelnemende kinderen.

Voor wie?

Voor de groepstrainingen bieden we drie sessies aan:
  • Leeftijdsgroep 5 tot 7 jaar
  • Leeftijdsgroep 8 tot 10 jaar
  • Leeftijdsgroep 10 tot 13 jaar
De leeftijdscategorie voor de personal training en duo training zijn in overleg.

Onze trainingen duren een uur en zijn ontworpen om de technische vaardigheden van jonge spelers te verbeteren, terwijl we ook nadruk leggen op teamgeest en spelplezier.

Inschrijven

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingse-mail van Mahi Gym met de specifieke tijden en locaties van de trainingen. We streven ernaar om een gestroomlijnde en gemakkelijke inschrijvingsprocedure te bieden, zodat uw kind zich kan richten op het verbeteren van zijn of haar voetbalvaardigheden.
Mimoun Mahi en Hüseyin Doğan brengen niet alleen hun ervaring als professionele voetballers, maar ook hun enthousiasme voor het spel naar onze voetbalschool. Samen spelen ze bij De Graafschap en zijn ze vastbesloten om de volgende generatie voetbaltalent te begeleiden en te inspireren.
Schrijf uw kind vandaag nog in en laat ze de magie van voetbalervaring en -ontwikkeling met ons ontdekken!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Adres